Cégfelhő Vállalatirányítási rendszer
Kapcsolat - EN | HU
Cégfelhő ERP rendszer

Cégfelhő

A Cégfelhő egy magyar fejlesztésű moduláris felépítésű vállalatirányítási rendszer, amely képes vállalkozások operatív és pénzügyi folyamatainak teljeskörű támogatására.

Online

A rendszer használatához csak egy böngészőre van szükség, vállalaton belüli (intranet) vagy teljesen felhőalapú működés is támogatott.

Átlátható és egyszerűen használható

Gyorsan megtanulható, átlátható felhasználói felület, minden funkció egy kattintással elérhető.

Több vállalatos működés

A Cégfelhő rendszer képes egyszerre több vállalkozás adatait is kezelni, kimutatások lekérhetőek elkülönülten, vagy egyszerre több vállalat összegzett adataira is.

 

Tanácsadás


Tervezés


Fejlesztés


Projektvezetés


Bevezetés

CRM modul

Ügyfelek kezelése az első kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésig, majd a folyamatos kapcsolattartás biztosítása hírlevelekkel, ügyfelek által elérhető ügyfélportál segítségével.

Szerződés kezelés

Partnerekkel kötött vevői szerződések, eseti megrendelések kezelése, szerződésmódosítások (szerződés verziók nyilvántartása), a rendszerből nyomtatható szerződések és kapcsolódó nyomtatványok segítségével.

Csoportos számlázás

Vevői szerződésekben meghatározott feltételek szerinti csoportos számlázási funkció segítségével percek alatt többszáz számla generálható le. A számlák alapján a proforma számlák email-ben történő automatikus kiküldhetőek. A számlázási algoritmus egyedileg definiált számlázási szabályrendszer szerint történik amely figyelembe veszi a szerződéses adatokat, szerződés változásokat és a partnerkhez beállított egyéb paramétereket.

Finomhangolható jogosultságrendszer

Széleskörűen paraméterezhető jogosultságkezelés, minden felhasználó csak annyi adathoz és funkcióhoz férhet hozzá, abban módosíthat, ami számára engedélyezett.

Számlázás

Szerződésekhez köthető, vagy eseti számlázás a törvényi előírásoknak megfelelően. NAV Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkció. Folyamatos szolgáltatások számlázásánál a rendszer nyilvántartja a kiszámlázott időszakot (pl előfizetési díj).

Pénztárak

Egy vállalaton belül egyszerre több pénztár kezelhető, készpénzes számlákhoz automatikus pénztárbizonylatolás kapcsolható, napi pénztári egyenlegek nyilvántartása, pénztár ellenőrzés (rovancs) funkció tetszőleges időpontban.

Banki forgalom

A rendszerben napi banki kivonatok alapján követhetőek a banki mozgások trazakció szinten, vevő számla kiegyenlítések automatikusan bekerülnek a tranzakciók közé, napi banki egyenlegek reportolhatóak.

Adat export, feladás könyvelési rendszerek felé

Könyvelő szoftverek felé történő manuális vagy automatikus feladás (Vevő, Szállító, Bank, Pénztár) előre egyeztetett és definiált módon.

Vevő számlák kifizetettségének követése

Követhetőek és nyilvántarthatóak a rendszerből kiállított, vagy kézi számlatömbből kiállított, de a rendszerben nyilvántartott vevő számlák kifizetettsége, részfizetés és túlfizetés kezeléssel.

Követeléskezelés

A rendszerből legenerálhatóak a fizetési felszólító levelek, rögzíthetőek a követeléskezeléshez kapcsolódó események, ígért fizetési határidők, szerződés felmondás kezdeményezések.

Szállító számlák és költségek

Szállító számlák és költségek nyilvántartása, számlák kifizetettségének követése, részfizetések kezelése, szállító folyószámla kezelés.

Bejövő és kimenő posta

Bejövő és kimenő postakezelés, iktatás, postakönyv nyomtatás.

Ügyfélszolgálat

Ügyfelekkel való kapcsolattartás, nyilvántartás az első kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésig. Partner adatok nyilvántartása (kapcsolattartók, partner események, bankszámlák, stb).

Naptárkezelés

Microsoft Outlook és Google Calendar kapcsolattal megvalósított naptár kezelés az ügyfelekkel történő szerződéskötések, egyéb ügyfél események kezelésére.

Vevői elégedettség mérés

Vevői elégedettségmérési emailek és űrlapok legenerálása a rendszből, a Ön által definiált kérdések mentén. Elemzések és kimutatások a kérdőívekből beérkező adatok alapján.

Éves árbevétel és költség tervezés

A rendszerben meghatározott árbevételi kategóriák, költség típusok szerinti éves tervezés és visszamérés (tény adatok automatikus legyűjtése a tervadatokhoz).

Költség allokáció

Költség számlák, banki költségek, bérköltségek szétbontása költség kategóriák szerinti allokáció szerint árbevételi kategóriákhoz.

BI reportolás

A beépített reportokon túl egyedi, felhasználók által definiált elemzések, kimutatások, pivot táblák készíthetőek tetszőleges tartalommal és formátumban, excel export lehetőséggel. Beállítható, hogy az egyes kimutatások, lekérdezések automatikusan kiküldésre kerüljenek előre meghatározott menedzserek, kollégák számára.

Kapcsolat

Telefon: +36 30 5353 865
Email: info (a) nfw (pont) hu
Cím: 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 5.
Web: www.nfw.hu

cegfelho.hu    nfw.hu    hrgeneralista.hu